Idei utolsó mérkőzését is zárt kapuk mögött játssza csapatunk.
 
Nagy különbségű, 91–74-es vereséget szenvedett Budapesti Honvéd elleni helyosztó párharc szerda esti, fővárosi összecsapásán együttesünk, így a Piros-csoport ötödik helyének megszerzéséhez a pénteken 17 órakor kezdődő hazai visszavágón legalább tizennyolc ponttal kellene nyernünk.
Dániel Tamás, klubmenedzser: – Szomorú vagyok, hogy ilyen nagyarányú vereséget szenvedtünk az első mérkőzésen, de már lassan én is úgy érzem, hogy pontot kellene tenni ennek a bajnokságnak a végére. Egyébként valóban sok külső tényező közbeszólt és emiatt is alakult így a szerdai találkozó, de már egy kicsit belefáradtam ebbe a szélmalomharcba. Természetesen mindezek ellenére az ötödik hely megszerzése a célunk, ami, valljuk be, eléggé nagy bravúr lenne ebben az esetben. De a fiúk megmutatták már korábban, hogy ha kell, azért néha tudnak küzdeni, harcolni. Remélem, az utolsó bajnokijukon mindent kiadnak magukból, ami leginkább azért lenne fontos, hogy jobb szájízzel mehessenek egyet pihenni. Aztán nyáron kezdjük a felkészülést a következő szezonra. De erről majd később. A pénteki mérkőzéssel kapcsolatban még annyi, mi is úgy gondoljuk, hogy nekünk minden szurkolónk, minden nézőnk, minden támogatónk fontos, nálunk nincs barna tálca, meg fehér tálca és senki nem sötétkék, meg világoskék. Ezért, mivel nem tudunk beengedni mindenkit, nem engedünk be senkit, vagyis a 2020-2021-es bajnokság utolsó meccse is zárt kapus lesz. Sajnálom, megértést kérek, remélem, a következő szezont már nem árnyékolják be ilyen zavaró tényezők.
 
Természetesen a mérkőzést a megszokott módon, a Sport Salgó Kft. YouTube csatornáján élőben követhetik nyomon az érdeklődők.

Következő mérkőzés

Salgótarjáni KSE

Jászberényi KSE

2024. április 19., péntek, 16:30 óra

Salgótarjáni KSE (2023/2024)

SKSE... több, mint kosárlabda! Mert Salgótarján megérdemli!

Legutóbbi cikkek

Kapcsolat

Cím: 3100 Salgótarján
Mártírok út 1.

Mobil: +36 70 366 9127

Email: .